четвъртък, 30 юли 2009 г.

33 Епизод Перла

33.Епизод Перла

Мехмед Ревнува Инджи от Енгин.....

След като приема предложението на Енгин – Инджи започва да прекарва все повече време с него. Тази ситуация влудява Мехмед, Шереф се възползва от това и кани Енгин на семейна вечеря – което допълнително налива масло в огъня.По време на вечерята Енгин без да иска споменава за това че Инджи е измамена при първата си поръчка. Цялото семейство , но най-много Мехмед и Мехмед Фикри се ядосват на Инджи , че в този случай е потърсила помощ от Енгин а не от тях самите...Енгин осъзнава че е направил гаф – но вече е твърде късно.След вечерята Мехмед и Инджи се скарват заради Енгин.

Кавгите между Пънар и Онур са станали ежедневие. Това идва в повече на Онур и той напуска домът на Шадоглу и се настанява в хотел. След тово те взимат решение да се разделят .

Тарък продължава да използва Бахар за мръсните си планове...Мехмед решава да ограничи правата на Бахар в текстилната фирма .Това изкарва Бахар извън релси. За ад продължи трафика на наркотици – Тарък прави така , че Шадоглу да спечели търга в който участва , за тази цел Тарък иска съдействие от мафията. Спечелването на този търг толкова лесно се вижда много съмнително на Мехмед. Майката на Доуш Есра вече е добре и се обажда на Тарък за да му каже че ще се върне в Истанбул.

Гюлсюн все повече се сближава с Левент. Това не се харесва на Тарък и той всячески се опитва да нарани Гюлсюн.

Инджи организира 2ро представяне на колекцията , но въпреки това очакваните поръчки са доста по-малко от техните очаквания.Това я кара да търси друго решение..в същото време Мехмед организира изненада на Инджи – меден месец в Париж- но всичките му планове пропадат и пътуването им не се осъществява....

http://diziizle.net/index.php?kategori=Dizi&id=1141&id1=4114

2 коментара:

  1. Благодаря ти много, че ни даваш информация за предстоящите епизоди.

    ОтговорИзтриване
  2. моля , радвам се че Ви харесва :)

    ОтговорИзтриване