четвъртък, 23 юли 2009 г.

Перла епизод 29 (43-44 по бтв)

След като съпругът на Шереф - Ахмед , напуска своят дом, Шереф обвинява Инджи за това. Тя поставя ултиматом на Мехмед - да избира или тя или Инжи. Мехмед много се ядосва на майка си и и казва , че ако Инджи и пречи толкова много - то тогава двамата ще си тръгнат заедно...това принуждава Шереф да се примири.

Мехмед отново редлага брак на Инджи и отново вдигат сватба.
Отнемането на правата на Тарък във фирмата идва като гръм от ясно небе за семейството.....Отстраняването на Тарък разделя семейство Шадоглу на две. Бахар заедно с Тарък се обединяват срещу Мехмед и Онур. Идвата лагера започват ожесточена битка по между си...

След като разбира за случилото се Мехмед Фикри иска обяснение от Мехмед. Мехмед от своя страна иска от дядо си той да му се довери на пълно - и да му даде 2 дни за да може да събере всички доказателства по случая и едва тогава да му обясни за какво става въпрос.

Мехмед продължава да поднася изненади на Инджи.
След като избяга първият път сега Мехмед иска да направи така , че Инджи да забрави за тези дни - така той и предлага брак отново и също така и предлага сватбата която те нямаха първият път.
Пънар и Онур тайно организират сватбено тържество в двора на къщата им .

След като е реализирала първата си сделка Инджи среща и първата трудност- чекът който е получила за първата си поръчка се оказва без покритие .

С тази сватба Мехмед и Инджи искат да започнат на чисто живота си , но скандалът който се разразява на сватбеното им тържество отново помрачава този техен празник.

Няма коментари:

Публикуване на коментар