вторник, 28 юли 2009 г.

32 Епизод Перла

Шереф се опитва да раздели Инджи и Мехмед

Инджи много се вълнува около новата си идея – открий своята сродна душа – чрез Тениска .Мехмед изцяло подкрепя съпругата си .Енгин много харесва идеята на Инджи и веднага се залавя с промотирането на новата и идея. Шереф която се е заела да следи всяка стъпка на снаха си – тълкува погрешно борбата на Енгин и Инджи за новата им колекция...Шереф подслушва разговор между Енгин и Инджи – и решава да го използва като коз за да влоши отношенията между Мехмед и Инджи..
Гокхан разбира от Инджи – съвсем случайно че Бахар е направила аборт- след което той идва в къщата на Шадоглу и вдига скандал на Бахар.След скандала с гьокхан , Бахар си илива яда върху Инджи., тя и казва че никога няма да и прости това , че е казала на Гьокхан за аборта и .Тарък планира нов адоставка на дрога с тировете на Шадоглу. За да привлече Бахар на своя страна – Тарък се опитвя всячески да настрои Бахар срещу Мехмед и Инджи .Тарък се опитва по същия начин да настрои и Берк , но той не се поддава на манипулациите на Тарък като сестра си. Мехмед Фикри все още не е простил на Гюлсюн.Той и поставя условие да се разведе с Тарък и да забрави за Доуш и да се върне в къщата му – само при тези условия би и простил. Гюлсюн е поставена пред много труден избор – от една страна е семейството и а от друга страна е едно дете което се нуждае от нея – Доуш.
Колекцията на Инджи върви много добре – с Енгин подготвят ревю за ад представят колекцията си , но не всичко се нарежда както искат , Бахар разбира за ревюто на Инджи и с цел да я съботира организира ревюто на Шадоглу в един и същи ден в другия край на града – за да не могат поканените на едното ревю да имат физическата възможност да стигнат навреме за ревюто на Инджи. Интереса към ревюто на Инджи е в пъти по-нисък от колкото те очакват – и това старшно натъжава Инджи.
Инджи разбира кой е в дъното на нещата и отива да се разправя с Бахар....

http://diziizle.net/index.php?kategori=Dizi&id=1141&id1=4113

Няма коментари:

Публикуване на коментар