четвъртък, 23 юли 2009 г.

Перла 28 епизод ( 41-42 епизод по бтв )


В епизод 28 (28 епизод според турските телевизии а 41-42 ако не се лъжа б БГ)
Мехмед и Инджи се сдобряват.В домът на Инджи , мъжът на когото Кадер не обръща внимание в болницата напада Кадер и след намесата на Инджи той я прострелва ...
Кадер се обажда на Мехмед който в същото време пътува с майка си за някакъв прием - след като откарват Инджи в болницата, Мехмед остава при нея щяла нощ и отпраща майка си - тя се прибира в къщи , но не казва какво се е случило с Инджи..
След изписването на Инджи - Мехмед настоява тя да се прибере в къщи с него ...той се грижи за нея като и за миг не я оставя сама. В същото време Шереф се опитва всячески да ги раздели ..
Пънар организира парти в чест на Инджи - за добре дошла..Също така Инджи разбира , че Шереф стои зад уволнението и цялото семейство упреква Шереф заради това..Мехмед предупреждава майка си да стои далеч от жена му и да я остави най- сетне намира..Берк много съжалява за стореното до сега и се опитва да се върне вкъщи..Мехмед вика Тарък при себеси за да говорят - той му казва че вече няма работа във Фирмите на Шадоглу - Това изкарва Тарък извън релси - и той заплашва Мехмед ... Ахмед напуска Шереф и тя смята , че Инджи е виновна за това - понеже тя последно е говорила с Ахмед.
Инджи е щастлива - защото получава 1та си поръчка


http://diziizle.net/index.php?kategori=Dizi&id=1141&id1=4110
ето и епизода , но е на турски

Няма коментари:

Публикуване на коментар