вторник, 28 юли 2009 г.

31 Епизод Перла

Епизод 31

Мехмед изпада в криза на ревност....
Мехмед изпада в криза на ревност , след като разбира , че Енгин е предложил съдружие на Инджи .С помоща на Берк и Онур – Мехмед поставя отново на мястото табелата на ателието на Инджи .Обаче тов акоето чува от Инджи много притеснява Мехемд – понеже той научава за предложението на Енгин .Той започва страшно да ревнува Инджи – но се старае да не го показва.
Мехмед решава да проучи миналато на Енгин .Тарък продължава с мръсните си планове срещу семейството - идеята му е чрез тировете който изнасят марморът на Шадоглу за чужбина да прекарва дрога .Първият му план се увенчава с успех- наркотиците се пренасят след като се слагат в гумите на тировете. Обаче Тарък се сблъсква с проблем който не е очаквал....Мехмед Фикри отива да види Тарък – с оръжие го заплашва да стои далеч от семеиството и фирмата –Мехмед фикри е решен на всичко за семейството си – но Мехмед идва на време и сприра дядо си да не убие Тарък.
Бащата на Рукие пристига в къщата на Шадоглу и вдига скандал...Мехмед го успокоява и му обещава да организира сватбата на двмата влюбени J Това влудява Шереф...Скандалите между Пънар и Онур стават ежедневие – и двамата решават да посещават семееен консултант..
Инджи е процес на разработване на новата си колекция....


http://diziizle.net/index.php?kategori=Dizi&id=1141&id1=4112

Няма коментари:

Публикуване на коментар