вторник, 28 юли 2009 г.

Перла Епизод 30 (45-46 по бтв)

Епизод 30 (45-46 по бтв)

Сватбата приклюва със скандал...
На сватбата на Мехмед и Инжди скандалите се развихрят един след друг, Мехмед Фикри не се чуства добре – прилошава му.
Сватбеното тържество започва много добре, но завършва трагично.Това че Тарък е мамил и фирмата и семейството си гръмва като бомба в семейство Шадоглу .
След като се разкрива истината за Доуш – Мехмед Фикри се отрича от Дъщеря си Гюлсюн и от Тарък. Берк без да подозира каквото и да е отива до колата за да вземе сватбения подарък за Мехмед и Инджи – и намира трупът на съквартиранта си в багажника на колата – Берк е объркан , незнае какво да прави и в този момент идва изгоненият Тарък – Берк се обръща за помощ към Тарък. Той се съгласява да помогне на Берк – понеже в главата си крои планове как Берк ще му бъде полезен срещу семейството , и сега след като му помогне той ще му бъде задължен и Тарък ще го шантажира.
Тарък се опитва да си върне Бахар на своя страна , след това заставя Берк да се върне във фирмата.Бахар се настройва срещу Мехмед когато разбира , че той ще назначи Онур на мястото на Тарък. Целта на Тарък е да използва Бахар и /берк за да съсипе фирмата и семейството. В същото време Гюлсюн се опитва да омилостиви баща си, след като не постига кой знае какъв успех тя се обръща за помощ към Мехмед..Освен всички проблеми който има семейството – в къщата на Шадоглу посреднощ се появява приятелката на Инжи от Афион Рукие.Рукие е отвлякла момчето в което е влюбена – от сватбата му и го е довела при Инжи – за да искат помощ от Мехмед и Инджи .
След като чекът който получава за първата си поръчка се оказва без покритие – Инджи категорично отказва да иска помощ от Мехмед , и се обръща за помощ към Енгин. Инджи получава и един удър под кръста от Бахар – която и отнема търговската марка GUMUS – която Мехмед беше разработил специално за Инджи .
След като разбира какво е направила Бахар – Мехмед говори с адвокатите на фирмата за да върнат правата на Инджи – и взимайки Онур и Берк тайно монтират обратно табелата на ателието на Инджи .
Гюлсюн изхвърля Тарък от домът им и завежда дело за развод.
Бахар си прави тест за бременност и разбира че е бременна от Гьокхан

Няма коментари:

Публикуване на коментар