понеделник, 31 август 2009 г.

Епизод 53 Перла

53 Епизод
Опасните планове на Нюлифер – заметръсно разтърсват сем .Шадоглу.

Енгин е бесен на Инджи...

Приятелството на Онур и Мехмет е в опасност. В един момент Онур е на път да за губи женаси и най- добрият си приятел, това го измъчва много .Освен това , това се оказва само началото на поредиця от нещастия който го очакват. След като не получи от Онур това което очакваше , Нюлифер обвинява Онур че я е изнасилил. Мехмет и Пънар са раздвоени незнаят на кого да повярват..Това че Пънар е бременн адопълнително усложнява нещата...Бахар се отнася много подозрително към Нюлифер и към всичко което казва , и това отсвоя страна противопоставя Бахар и Гьокхан .
Пънар решава да махне детето.. Тези проблеми в семейството карат Инджи да не замине за Париж , както се очакваше.Сърце не и дава да изостави семейството си в такъв труден момент.Това че тя отменя заминаването си изкарва Енгин извън релси...всичките му планове пропадат и той неможе място да си намери от яд.
Единствената добра новина на този етап е че Шадоглу успява да слючи първата си сделка от доста време на сам и това ще им позволи да се върне на пазара , но цената на това е ипотека на къщата на Шадоглу.Мехмет колко ли още ще крие от дядо си тази новина?.....

Няма коментари:

Публикуване на коментар