четвъртък, 6 август 2009 г.

Епизод 37 Перла

37 Епизод

Инджи не се отказва ....

След като разбира от Мехмед какво са казали лекарите за изследванията и Инджи много се разстройва. Мехмед обвинява себеси за всички проблеми който Инджи има и за аборта и .М.Фикри е много щастлив от факта че ще има нов член на семейството. Той иска да изненада Мехмет и Инджи по този повод – като подготвя детската люлка на Мехмет и я слага в тяхната спалня. Но тази изненада завършва зле. Новината че Инджи на този етап неможе да има дете шокира цялото семейство и най- вече М.Фикри. Но Инджи след като вижда бебешката люлка решава да не се отказва и да се бори ина всяка цена да има дете , опитва се да обнадежди и Мехмет.

В домът на Гюлсюн влиза крадец и я ранява, след тази случка М.Фикри настоява дъщера му и Доуш да отидат да живеят в неговия дом.Ледовете между тях се стопяват – М.Фикри заобичва детето. Но гюлсюн все още крие от баща си че се е омъжила за Левент.

Енгин подготвя план програма за работат им за предстоящите месеци и казва на Инджи че трябва да работят бързо – докато тя излезе в майченство – тогав атя му казва че на този етап ще трябва да изчакат , понеже тя трябва да се лекува. Вътрешно Енгин е много щастлив от този факт. Той кара инджи да подпише документите з апатента на марката им , но в същност се оказва че Инджи му подписва документи с който му отстъпва всичките си права....без тя да разбере.

Бахар запознава Гьокхан и Тарък – на вечерята на която са тримата Бахар споделя с Тарък , че зад успехите на Мехмет стой мафията и четова е разкритие на Гьокхан..този факт притеснява Тарък – в същото време в Гьокхан забелязва че Тарък се държи подозрително и че знае много за Джевдет без да се е споменало името му...Тарък се страхува че гьокхан ще го разкрие и иска от Джевдет да сплашат Гьокхан.

Гьокхан кани Мехмет на ВЕчерая и споделя с него подозренията си относно Тарък .На излизане от ресторанта – стрелят по тях .Мехмет е ранен в кракът...Цялото семейство е на крак ...Берк е много уплашен .Тарък се обажда на Бахар аз да я пита дали тя няма пръст в стрелбата по Мехмет, тя много му се ядосва за тези думи и се учудва от къде знае за стрелбата по Мехмет.

Берк разкрива на сестра си и на Гьокхан какво се е случило с али и как Тарък му е помогнал да се освободи от трупът и как след това го е изнудвал и го е ползвал да работи срещу семейството си .

Бахар е бясна – излиза и се среща с Тарък.Гьокхан тръгва след нея . Бахар иска от Тарък да и обясни какво си мисли че прави и как смее да я използва нея и брат и срещу семейството..Тогава Тарък и казва , че тя не Шадоглу и че родителите и са се саубили заради нея...

Бахар много разстроена излиза от мястото на срещата ...
Гюлсюн признава на баща си че се е омъжила за Левент и М.Фикри побеснява и излиза от домът си без да каже нищо....

Няма коментари:

Публикуване на коментар