понеделник, 3 август 2009 г.

Епизод 34 Перла

34 Епизод

Инджи жертва пътуването което Мехмед и организира до Париж в името на новата си колекция.

Гьокхан и Бахар се женят...

Пънар и Онур подават документите за развод....


Мехмет неможе да повярва, че Инджи му казва че немогат да заминат на това пътуване...което той е подготвял дни наред за да им бъде 2ри меден месец.
Но Инджи предпочита да работи по новата си колекция и нейното повторно представяне. Мехмед за почва да се дразни все по-вече на Инджи, че го поставя на втори план..
След като разбира, че пътуването изненада е било до Париж – Инджи много се разочарова и съжалява, но и не се отмята от взетото си решение – да работи по колекцията. Целта на Инджи е да успее с това с което се е захванала на първо място за да впечатли Мехмет и да спечели неговото уважение като успяла жена. Обаче самият Мехмет отказва да разбере Инджи и с всеки изминал ден започва все по-вече да я ревнува от Енгин – но се старае и да не го показва.
Инджи трябва да се реваншира на Мехмет за проваленото пътуване – но това се оказва не лека задача
Мехмет е много обиден на Инджи...

Пънар и Онур подават документи за развод, но Дефне разбира за това и много се натъжава – но не им го показва.
В продължение на дни Дефне трупа много гняв към родителите си , но не споделя с тях и един ден излива целия си гняв като съсипва картините на Пънар които тя подготвя за изложбата си.

Коварните планове на Шереф относно Инджи започват да дават плодове с всеки изминал ден..Играейки ролята на добра и разбираща свекърва – тя дебне постоянно Инджи и следи за нейни грешки – като ги използва за да раздели Мехмет и Инджи..
Инджи се е отдала изцяло на работата по представянето на новата си идея – толкова е заета че почти не се прибира вкъщи от работа.

Шереф разбира, че Инджи ще закъснее поради ангажиментите си и нарочно ораганизира вечерята по случай годежа на Бахар именно тази вечер. За това че Инджи не присъства на толкова важна за семейството вечеря обтяга допълнително отношението Между Мехмет и Инджи.

Тарък категорично е решен да оргнизира трафика на наркотици с тировете на Шадоглу при износа на мрамора. Сега обаче Тарък избира един още по-опасен вариант.

Инджи работи почти денонощно за колекцията си , но когато идва дългоочакваният ден на самото представяне – Инджи преживява отново голямо разочарование...Мехмет и казва че няма да присъства на представянето и....

http://diziizle.net/index.php?kategori=Dizi&id=1141&id1=4115

1 коментар: