вторник, 4 август 2009 г.

Епизод 36 Перла

36 Епизод
Мехмет и Инджи искат да имат дете....

Инджи остава много приятно изненадана от предложението на Мехмет да си имат дете , това че той е готов я радва много. Съобщават добрата новина на цялото семейство, а Шереф от своя страна веднага информира Енгин за решението на Мехмет и Инджи. Това разбира се , не се харесва на Енгин и той този път показва неудобрението си на Инджи. Тя от своя страна се опитва да го убеди че ще успее да съчетае и двете – да бъде добра майка и успяла бизнес дама. Обаче плановете на МЕхмет са съвсем различни..... Целта му е След като Инджи стане майка да приключи с работата и да развали съдружието си с Енгин.

Пънар води майка си на курса на който ходи ...
След вечерята на която Мехмет и Инджи съобщават решението си , Пънар се сдръпва с Онур и после си го искарва на Инджи...

Мехмет организира вечеря с която цели да изненада Инджи по време на вечерята споделя плановете си за тяхното бъдеще. След като разбира какви са плановете за кариерата и , тя се ядосва и си тръгва от ресторанта ....

Бахар иска колкото се може по-скоро да се омъжи. Семейството на Гьокхан идват в домът на Шадоглу за да искат Бахар. А Берк все повече страни от сестра си понеже - всички мръсни работи в които се беше замесил започват една по-една да излизат на яве.
Берк си тръгва от къщата без да каже къде отива - Бахар и Гьокхан обикалят градът з ада го търсят.Но докато обикалят от заведение на заведение ги вижда човек от мафията и тръгва след тях (Гьокхан работи под прикритие)

В съвместната си работа с полицията , Гьокхан разбира , че зад спечелването на търга от Шадоглу стои мафията и това го казва на Бахар. Бахар е щастлива – понеже сега вече има много силен коз срещу Мехмет.
А Тарък – пуска плановете в действие един по един ..След като приключи с доставката на дрогата , сега дойде ред да вземе Доуш от Гюлсюн .

В същото време Гюлсюн се поготвя за сватбата си с Левент. Дъщерята на Левент- Озге отказва да приеме Гюлсюн и се държи лошо с нея .
Гюлсюн и Левент се женят , а Мехмет отказва да отиде на подписването.

Мехмет успява да се извини на Инджи и заедно отиват на лекар за контролен преглед преди да започнат да бебеправят. Лекарят иска да се направят някои тестове на Инджи – заради аборта и при предната бременност.Обаче резултатите от тестове не са такива каквито очакват .... Инджи има проблем - и Мехмет се обвинява за това...Става му много мъчно

След церемонията Пънар и Инджи излизат по женски за по питие.Докато хапват , Онур се обажда на Инджи и те тръгват веднага и отиват при Онур на Яхтата.Мехмет е много пиян , Инджи се опитва да разбере какво го е разстроило толкова много - той казва на Инджи , че най- вероятно заради него те нама да имат дете.......


http://diziizle.net/index.php?kategori=Dizi&id=1141&id1=4117

Няма коментари:

Публикуване на коментар