вторник, 4 август 2009 г.

Епизод 35 Перла

Мехмет полудява от ревност…..

Пристигането на Мехмет в последният момент за откриването на магазина приятно изненадва Инджи. Това не се харесва на Енгин , но той се опитва да го прикрие.
Шереф е забелязала интересът на Енгин към Инджи и всячески използва това в своя полза за да раздели Мехмет и Инджи. Подстрекаван от майка си Мехмет започва да ревнува Инджи с всеки изминал ден все повече и повече. Организира се семейна вечеря в чест на успеха на Инджи , на която вечеря Шереф кани и Енгин.
Мехмет започва да се сърди на Инджи ,че поради работата много го пренебрегва на последък и го оставя винаги на 2ри план .

Тарък вкарва в действие коварните си планове един по един – целта му е да разруши сем.Шадоглу и да съсипе Гюлсюн...Целта му е да се разведе с Гюлсюн и да и отнеме родителските права на Доуш. Плановете му за унищожението на Мехмет са различни този път .Целта му е да нанесе удър на семейство Шадоглу който да ги разтърси – поставяйки наркотици в гумите на тира който ще пренася стока за Холандия.

Пънар най-накрая успява да каже на дядо си че с Онур ще се развеждат. Тази новина съсипва Мехмет фикри – той цял живот се е старал да държи семейството си еднно и около себе си, но сега един поедин започва да ги губи...Гюлсюн казва на баща си , че ако не приеме доуш , тя няма да се върне в семейната къща – поради това и решение М.Фикри се отказва от дъщеря си...

Енгин започва да дава уроци На Инджи – учи я да шофира. Инджи скрива от Мехмет за това че е се учи да шофира за да го изненада .В същото време Мехмет се обажда в ателието да я търси ,но Инджи нито Енгин са там и той се усъмнява. Инджи се прибира късно в къщи и Мехмет я пита защо е закъсняла , тя му казва че е имала много работа в ателието и затова е закъсняла. Мехмет разбира за лъжата на Инджи и тя се принуждава да му каже истината.На Мехмет изобщо не му допадат тези тайни уроци на Енгин и записва Инджи на шофьорски курс. Мехмет изобщо не харесва Енгин и започва да го наблюдава изкъсо, Мехмет е неспокоен и в същото време ревнува Инджи до полуда.....

http://diziizle.net/index.php?kategori=Dizi&id=1141&id1=4116

3 коментара:

  1. Нямам търпение да стигнат сериите до там когато няма повече да гледам този Енгин.

    ОтговорИзтриване
  2. Знам гледала съм го, но все пак нямам търпение. Много ми е мазен този Енгин.

    ОтговорИзтриване