вторник, 25 август 2009 г.

Епизод 49 Перла

Енгин се опитва да обърка още повече Инджи...

Мехмет колкото и да се опитва да се приближи до Инджи тя все по-вече бяга от него..
След вечерята с Нихан , Мехмет се опитва да се сближи с Инджи... но тя го отблъсква ..и това вбесява Мехмет .. М.фикри се опитв ада ги успокой , но тяхната кавга буди всички в къщата... Това отношение на Инджи подтиква Мехмет да се вижда все по-често с Нихан . Всичките опити на Мехмет да покаже на Инджи колко много я обича са безуспешни..Енгин се възползва от това положение и обръща нещата в своя полза. Нюлифер признава на Онур че има чуства към Берк.В същото време Пънар винда Онур и Нюлифер прегърнати...Енгин , Инджи и Айсел са на работен обяд – когата Айсел пита каква изненада е подготвил Енгин за нея – без тя да знае....Енгин казва на Инджи че тя трябжа непременно да присъства на вечерята с него- като една млада и успяваща в бизнеса жена... Мехмет отива на обяд с Нихан и Мехметджан ....Нихан казва на Мехмет че смята да замине за няколко дни до Германия ... но му обещава че ще се върне и че няма да позволи сънът и да расте далеч от баща си .В същото време Мехмет иска разрешение от Нихан да заведе Мехмет джан при майка си в къщата...и също така и казва че е намерил лекар в Америка който ще и помогне да се възстанови...Възползвайки се от всеки удобен случай и помагайки на Инджи той все повече я отдалечава от Мехмет.Под натискът на Енгин , Инджи взима кредит от банката и си купува автомобил.Без да знае за това решение на съпругата си Мехмет – купова същият автомобил , но в червено за Инджи с идеата да я изненада по случай шофьорската и книжка. В градината Заедно с Орхан украсяват колта за Инджи в същото време в къщата се подготвят всички заедно да отпразнуват книжката на Инджи.
Но , нищо не подозиращата Инджи се прибира в къщи с новата си кола придружавана от Енгин – и остава шокирана...изненадата на Мехмет се проваля... и не само това , но той е бесен...Това още повече отдалечава двамата...Мехмет води Мехметджан в къщата заради майка си...Във фирмата на Шадоглу всичко върви зле...Организирана е вечера на браншовата камара – която вечеря е много важна за Шадоглу..Мехмет иска да отиде заедно със Съпругата си , но в същото време Инджи също получава покана за тази вечеря – поради добрите успехи който постига , и тя решава да отиде с Енгин ...
Инджи се обажда на Бахар за съвет какво да облече и тогава разбира , че това е много важна вечера за семейството и че фирмата е на ръба на фалита....Инджи се среща а Бахар и разбира в какво положение е сем .Шадоглу...Бахар обяснява колко важно е да са заедно Мехмет и Инджи....Гюлсюн се опитва всячески да угодина на ЙОзге..

Няма коментари:

Публикуване на коментар